top of page

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ideathon'23 / B-Cube Akıllı Şehircilik ve Inovasyon Merkezi

B-Cube Akıllı Şehircilik ve Inovasyon Merkezinin organizasyonu ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ve iştiraklerinde çalışan personellere yönelik gerçekleştirilen "Bursa Büyükşehir Belediyesi Ideathon'23" etkinliğindeyiz.

Değer üreten bu güzel organizasyonun içerisinde ilk bölümde Sevgili Mustafa Aydın "Yaratıcı Özgüven", Sevgili Merve Aydıner "Teknoloji ve Inovasyon", Sevgili Güven Karaöz "İş Modeli ve İş Sunumu" başlıklarında yaptıkları çok verimli eğitimlerle yer alırken ben de takımlara "Ekip Olma" eğitimi ile katkıda bulunuyorum.

İkinci bölümde yine bu tecrübeli isimlerle birlikte programa katılmaya hak kazanan 23 takıma birebir mentorluk vererek programa katkı sağlıyoruz.

Son bölüm ise Ideathon. Takımların fikirlerini somutlaştırıp jüri karşısında sunuma hazır hale gelme aşamasında yine mentor olarak yer alıyoruz.

İki gün boyunca takımlara yönelik birebir mentorluk oturumlarda 8 takım ile birlikte çalıştım. Birbirinden ilginç Akıllı Şehircilik ve Inovasyon fikirleri dinledim. Fikirler üzerine tartıştık ve birlikte olgunlaştırdık. Sırada Ideathon ve Jüri sunumları var.

Bu güzel ve verimli organizasyona B-Cube Akıllı Şehircilik ve Inovasyon Merkezi ev sahipliği yapıyor. Merkez Yöneticileri Sayın Recep Aydın ve Sayın Başak Saygı Şahin'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Bakalım yarışmayı hangi projeler kazanacak...

Son Yazılar

Hepsini Gör

Liderler Akademisi

Genç Girişimciler Liderler (JCI) Derneği Ulusal Yönetimi, Türkiye'de bulunan 24 Yerel Organizasyona liderlik edecek Başkanların dönemlerine hazır başlayabilmeleri amacıyla bir yönetim kampı düzenledi.

Sahnede Öğren

Kurumsal ihtiyaçlara özel planladığımız programlar ile kurum personellerinize yaparak öğrenme fırsatı sunuyoruz. Etkili iletişim, Takım çalışması, Yaratıcılık, Müzakere, Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi

bottom of page