top of page

İnovasyon Kampı 2021

Başkent Üniversitesi BiyoTek Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından 13-19 Aralık 2021 tarihlerinde, Türkiye’nin en etkili ve yaratıcı insanlarını bir araya getirmek, birlikte üretmeye ve fikir geliştirmeye teşvik etmek, farklı lokasyonda bulunan geliştirici ve girişimci toplulukların üyelerinin ortak bir hedef için birlikte zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla KOSGEB desteğiyle düzenlenen İnovasyon Kampı tamamlandı.

Tifika'nın içerik oluşturma ve organizasyon tarafında yer aldığı İnovasyon Kapmına toplam 94 kişi kayıt oldu. 7 gün boyunca devam eden kampta; İnovasyon 101, İnovasyona Beyin Temelli Yaklaşım, Canvas İş Modeli ve Etkili Sunum eğitimleri gerçekleştirildi. Yine kamp kapsamında Yaratıcılık ve Etkileşimli Tanışma Atölyeleri yapıldı. Kurumsal Hayat ve Start-Up Bakış Açısıyla İnovasyon, İş ve Yatırım Başvurularında İnovatif Bakış Açısı, İnovasyona Uluslararası Bakış, Mobil Uygulama Dünyasında İnovasyon, Oyun Sektörü ve İnovasyon, E-Ticaret Sektöründe Bir İnovasyon Hikayesi, Tekno Girişimler ve İnovasyon, Sağlık Sektöründe Bir Girişim Hikayesi başlıklı sunumlar, farklı sektörlerden profesyonel konuşmacılar tarafından gerçekleştirildi.

İnovasyon Kampı kapsamında düzenlenen ideathona, 8 takım ve 21 katılımcı başvurdu. 3 gün devam eden ideathonda, mentorlar takımlara fikirleri doğrultusunda mentorluk hizmeti sundu.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page